Maak van uw bedrijf een aantrekkelijke werkgever!
Meer medewerkers, meer verplichtingen
Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek verwacht ruim 16 procent van de ondernemers dit jaar nieuwe medewerkers aan te trekken. Gaat ook u uw personeelsbestand uitbreiden? Dan kunnen uw verplichtingen toenemen. Waar moet u aan denken?
Lees meer...

Met employee benefits biedt u uw werknemers aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een pensioenregeling, mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en een collectieve ziektekostenverzekering. Met een pakket goede arbeidsvoorwaarden zal uw personeel zich extra gewaardeerd voelen – en dat hoeft helemaal niet veel te kosten!

Minimale kosten, maximaal gemotiveerde medewerkers

Sinds 2015 is de werkkostenregeling (WKR) voor alle werkgevers verplicht. Binnen deze regeling kunt u maximaal 1,2% van uw totale fiscale loon (de 'vrije ruimte') besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor uw werknemers. Gaat u over de vrije ruimte heen, dan betaalt u loonbelasting in de vorm van een eindheffing van 80%. Het is dus van belang dat u uw employee benefits zodanig samenstelt, dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Samen met Gijzen Assurantien komt u tot het beste pakket voor uw werknemers tegen een minimale investering!

Populaire arbeidsvoorwaarden

Uw medewerkers kijken verder dan alleen hun salaris. Populaire secundaire arbeidsvoorwaarden zijn:

Kies nu voor employee benefits met Gijzen Assurantien

Motiveer uw medewerkers met een pakket goede arbeidsvoorwaarden! Wij laten u graag alle mogelijkheden zien. Bel 0251 - 271915 voor een afspraak op ons kantoor in Beverwijk.


Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.