De goedkoopste autoverzekeringen vergelijken
Premiekorting bij verzekering tweede auto
Een tweede auto kan een uitkomst zijn als mobiliteit voor u en uw partner belangrijk is. Maar waar verzekert u deze tweede auto? Het is best mogelijk dat de verzekeraar van uw eerste auto daar een speciale regeling voor heeft. Wat houdt die in?
Lees meer...

Autoverzekeringen vergelijken betekent kijken naar prijs én naar polisvoorwaarden. Is er een eigen risico? Welke waarde van de auto hanteert de verzekeraar? Vragen die belangrijk zijn bij het vergelijken van autoverzekeringen. Meer dan 100 aanbieders staan klaar om u van dienst te zijn met hun motor- of autoverzekering. Bij Gijzen Assurantien krijgt u een eerlijke vergelijking van autoverzekeringen én uitstekende service!

All-risk of WA autoverzekering?
Wat voor u de beste autoverzekering is, hangt onder andere af van de leeftijd en waarde van uw auto: is uw auto het nog waard om all-risk verzekerd te worden? De premie van een all-risk autoverzekering is immers hoger dan die van een WA-verzekering. Als u de kosten van eventuele schade zelf kunt dragen, dan is een WA-autoverzekering wellicht voldoende. Twijfelt u? Bel 0251 - 271915 voor een afspraak. Dan berekenen wij voor u de optimale dekking van uw autoverzekering.

Dáárom een autoverzekering via Gijzen Assurantien

Maak een afspraak op ons kantoor in Beverwijk. Makkelijk en altijd goed geregeld!


Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.